Titel Waardering Bekeken
bedrogen en belogen
 
5.249x
overkomen
 
4.066x
Jou ogen zijn zo mooi als het water van de zee
 
6.689x
een betekenis
 
4.661x
Mijn liefde voor jou
 
3.974x
Toen
 
2.317x
Ik hou van jou
 
6.181x
Ander half jaar samen
 
8.548x
Sommige dingen
 
2.697x
de wereld ging voor mij open
 
4.254x
Ik mis je
 
5.230x
alsjeblieft??
 
2.597x
Dom voor een hoogvlieger
 
1.537x
Veel te laf
 
1.879x
The only one!
 
3.646x
bij je zijn
 
2.616x
In je stevige armen
 
3.140x
ik loog
 
1.752x
Papieren Meisje
 
1.379x
Verliefd
 
687x
Liefde
 
2.652x

Ga naar pagina:Liefdesverklaring gedichten

Een bijzonder moment tijdens verliefd zijn, is het ogenblik, waarop je de liefde voor de ander gaat verklaren. Een hele mooie manier om dit te doen is door middel van een gedicht, want wat is er romantischer dan een gedicht naar elkaar te sturen?! Om het extra speciaal te maken schrijf je bijvoorbeeld lieve teksten op een kaart die je naar elkaar stuurt. Lieve, persoonlijke teksten en wat liefdesgedichten, zo kun je de ander zeggen hoe graag je hem of haar ziet. Ook valt een Valentijn gedicht vaak in de smaak. Een gedicht liefde kan op elk moment van een relatie. Als je hart vol van liefde is kun je de ander vertellen dat je van diegene houdt. Een mooi moment in het leven, verbonden aan de ander door de band van de liefde.

Soms komt er een moment in een relatie waarop je de ander ten huwelijk wil vragen. Voorafgaand aan het aanzoek kun je dan al een gedicht huwelijk naar de ander sturen. Stiekem kun je dan al hints geven over het aanzoek dat je wilt doen. Een spannende periode als je aan iemand wilt vragen of diegene met jou in het huwelijk wilt treden. Het is leuk om al wat aanwijzingen van tevoren te geven. Ook kun je mooie liefdes quotes over trouwen sturen via je smartphone om je liefde te verklaren. Bij het aanzoek kun je een romantisch gedicht voordragen. Dit zorgt ongetwijfeld voor een hele mooie emotionele sfeer.

Af en toe kan het wel even tegenzitten. Dan moet je weer even moeite voor elkaar doen. Wat dacht je van een mooie bos bloemen met een kaartje aan waarop je liefdesverklaring gedichten pent. Op deze manier kun je een boost geven aan de relatie. Zeker tijdems een drukke periode durf je elkaar helaas wat te vergeten. Dan is een liefde gedicht zeer welkom in de relatie. Om een goede relatie te hebben en te houden, moet je moeite voor elkaar blijven doen. Hopelijk ontdek je passende gedichten in deze categorie.

Gemiddelde score

 
(4.04)


Aantal stemmen

656

Aantal gedichten

221