Liefdesgedichten » Trouwgedichten

Ga naar pagina:

Titel Waardering Bekeken
Samen
 
25.885x
Ik wil met je trouwen
 
37.492x
Ik blijf je altijd trouw!
 
34.461x
Schat, weet dat ik van je hou
 
14.499x
Het leven
 
21.300x
Een eerbetoon aan jullie huwelijksdag!
 
13.366x

Ga naar pagina:Trouwgedichten

Door middel van gedichten kun je vaak je gevoel uiten. Zo ook gevoelens van liefde, en bij welke gelegenheid draait het meer om de liefde dan bij een bruiloft? De echtverbintenis wordt gesloten omdat er sprake is van intense liefde. Op deze pagina zijn allerlei soorten trouwgedichten te vinden. De liefde is dan ook een heel mooi thema om gedichten over te schrijven, vandaar dus deze pagina. Je doet er inspiratie op of deelt er je zelfgeschreven poëzie.

De voorbereiding naar een trouwdag toe neemt vaak een hoop tijd in beslag. Veelal leuke dingen passeren de revue, trouwjurken passen voor de bruid en het pak voor de bruidegom. Beide zijn hele mooie momenten op weg naar de trouwdag. Ook een uitnodiging maken staat in de agenda. En als de trouwkaarten op de bus zijn, kan het aftellen echt beginnen. Kortom allerlei leuke en spannende stappen richting de bruiloft. Deze periode is vaak een intense tijd waarin je veel beslissingen moet nemen. Ook hier zijn verschillende gedichten over geschreven.

Als gast op de bruiloft beleef je eveneens een mooie dag. Vaak wil je het bruidspaar een wens doen, daarvoor zijn hier veel gedichten met huwelijkswensen. Een gedicht is een originele manier om een wens te geven. Ook voor het bruidspaar om er later nog naar te kijken en te overdenken.

Voor sommigen is hun trouwdag al vele jaren geleden. Zij zijn inmiddels 50 jaar getrouwd, een heuse mijlpaal. Wie 50 jaar getrouwd is, viert zijn gouden huwelijk. Door de jaren heen liefde en pijn gedeeld, het is een hele poos. 50 jaren geleden elkaar liefde en trouw beloofd. Dit is wel een jubileum om bij stil te staan. Een mooie dag om passende liefdes teksten aan elkaar uit te wisselen en zo de liefde te laten sprankelen tijdens dit bijzondere jubileum. Ook als je een wens wilt doen aan een echtpaar, zijn hier unieke gedichten te vinden waarmee je je wensen prima overbrengt.

Gemiddelde score

 
(3.79)


Aantal stemmen

39

Aantal gedichten

6