Liefdesgedichten » Verlangen gedichten » Een hemels cadeau

Ingezonden door
S.Kuiper

Geplaatst op
23-10-2014

Beoordeel gedicht

 
 
 
 
 
 

Er is 2 keer gestemd.

Tags

Gedicht delen

Twitter Deel op Twitter
Facebook Deel op Facebook

Een hemels cadeau

O innig geliefd cadeau!

Honderduizend maal zou ik mijn leven willen geven om jou te kunnen verblijden. Mijn hart lijkt niet te scheiden van jou. Mijn hoop is leven met jou. Vertrouw in mijn geloof in ons. Het lijkt alsof ik het niet kan vermijden, ik word onomstotelijk naar je toe geleid. Ons leven heeft ons voor elkaar voorbereid. Jij bent echt de allermooiste meid van mijn leven. Als ik naar je kijk lijkt mij hele wereld te bewegen. Alles lijkt te zijn doorzeefd van een levendigheid. De wereld en alles er in is doordrenkt met betekenis in het na bijzijn van jouw aanwezigheid. Koningin van mijn dromen! Je bent een cadeau uit de hemel. Het licht wemelt om je heen. Hoe kan ik dan zijn zonder jou, er blijft niets over dan geween. Wellicht vind je deze brief oneindig gemeen. Kijk er door heen, mijn intentie is puur, o kon ik dat maar bewijzen, al moest ik door het vuur.

Oneindige werelden vol verdriet tollen rondom mij heen. Jou weeklagen klonk alsof het hart de Schoonste maagden in de verhevenste verblijven werd door gezaagd. De zuiverheid van je bedoeling schijnt helder als een hemellicht. Ze geven je het innerlijke zicht waar ik slechts van kan dromen. Door jou te aanschouwen begrijp ik de innerlijke betekenis van de woorden: “Zij die u aanbidden hebben hun eigen tranen tot metgezel…” O, ik smeek God dat jou tranen rijkelijk zullen stromen, stromen uit liefde voor één die Almachtig is, één die alleen maar pure Pracht is.

Mijn gebeden zijn gericht op je grootste gelukzaligheid. Mijn hoop is dat de Schare in hoge je zullen omhullen met een Eeuwig gewaad van Licht. Dat het je bevrijdt van het gewicht van de wereldse tekenen.
Mijn innige wens is mijn leven te geven op het pad van de Allergrootste Schoonheid. Waar vind ik er nog één die bereid is haar leven te geven? Samen hoop ik dat wij deze gelukzaligheid deel mogen worden.

Dit is mijn wens, mijn gebed en mijn streven.


Reacties op 'Een hemels cadeau'

Nog geen reacties

Reageer als eerste op dit gedicht, vul je reactie hieronder in.

 

Reageer op 'Een hemels cadeau'

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
 
Typ de code over:
We gebruiken je gegevens alleen om te reageren op je bericht. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy. (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!